Credentials

Who am I? 

Met ruim twintig ervaringsjaren als organisatieadviseur op de teller denk ik te weten waar ik het over heb. Mijn deskundigheid op het gebied van (HR) strategieontwikkeling, organisatiedoorlichting en -ontwerp is stevig gefundeerd op een groot aantal trajecten voor gerenommeerde organisaties en (internationale) bedrijven.  Met name rond structuur- en besturingsvraagstukken heb ik mij de afgelopen jaren ontwikkeld tot inhoudelijk specialist en implementatiepartner – met allround kennis op vrijwel alle onderdelen van de bedrijfsvoering (Sales, Finance, Operations, HR).

Ik ben sterk mensgericht, conceptueel sterk en creatief, met een focus op het daadwerkelijk waarmaken van goed doordachte organisatieveranderingen. Mijn stijl is collegiaal, confronterend en scherp, gericht op resultaten die beklijven.

Mijn klanten – inmiddels zo’n vijfenzeventig – zijn actief in een breed scala aan sectoren: van zakelijke en arbeidsintensieve dienstverleners tot onderwijs, gezondheidszorg en mediaproductiebedrijven. Het is mijn rotsvaste overtuiging dat een divers portfolio aan klanten en klantervaringen mijn toegevoegde waarde voor de volgende klant ten goede komt. Kortom, effectief en creatief voortbouwend op bewezen best practices, zeer zorgvuldig rekeninghoudend met de specifieke karakteristieken van uw organisatie.

Halberstam Organisatieadvies & Realisatie bestaat sinds 2014. Ik studeerde economie en sociologie in Amsterdam en werkte bij verschillende vooraanstaande internationale adviesbureaus. In 2005 was ik initiatiefnemer en oprichter van Bright & Company | HR Strategy dat ik in negen jaar heb uitgebouwd tot het bedrijf dat het vandaag de dag is. Daarvoor was ik onder andere werkzaam bij KPMG Consulting in de World Class HR Practice en bij Align/Andersen Consulting. Sinds 2016 ben ik tevens als Associate Partner verbonden aan Berenschot.